TV

biografen

Jeg ser mig selv lidt som social kulturfreak. Med det mener jeg, at jeg elsker at komme ud og opleve ting og være kulturel og social. Jeg elsker specielt at gå i biografen, spise popcorn og drikke sodavand, og jeg elsker det mest, fordi man aldrig er alene.

Min kæreste har dog lært mig, at vi sagtens kan skabe samme filmhygge derhjemme foran tv’et. Det er smart, fordi at vi så kan spare en masse penge sammen til vores næste ferie. Jeg giver ham ret i, at det jo selvfølgelig er en dyr omkostning ofte at gå i biografen, så jeg har indvilget i kun at gøre det en gang imellem.

Hjemmebiograf

Vi har dog fundet en alternativ løsning på, hvordan vi kan gøre det spændende, socialt og hyggeligt at se film derhjemme. Vi har nemlig besluttet os for at starte en lille filmklub op. Filmklubben består kun af min kæreste og jeg og to vennepar. Vi har gjort det sådan, at vi har en fast filmaften om ugen, som bliver holdt hjemme hos os. Det er super hyggeligt ikke kun at være to personer, der ligger og flader på sofaen til en film. Det bliver hurtigt så kedeligt, og ærlig talt så bliver vores parforhold ikke specielt stimuleret ved denne form kæresteaften. Det er så dejligt at grine og græde sammen med andre mennesker. Jeg nyder det virkelig.

Nu har vi efterhånden afholdt filmaftener et par gange, og min kæreste er begyndt at tænke meget over vores fjernsyns kvalitet, lyd og fremtoning, så han er nu begyndt at købe en masse ekstra gadgets og lir til hjemmet, så vi altid er sikre på at holde de bedste og fedeste filmaftener. Jeg vil her på siden dele de gode sider, hvorfra vi køber vores udstyr til vores lille filmklub.

Fjernsyn

Antenneforstærker – få et bedre signal til dit TV.

Atennekabel F-stik – køb det online & spar penge.

Parabolsen.dk – TV montering i København