Parforholdet

dreamstime_xl_37212517

Vi mennesker har brug for kærlighed hver dag. Derfor er denne kategori kommet på banen i håbet om at kunne hjælpe jeres parforhold på rette kurs, eller styrke det endnu mere, end det allerede er!

Knas i parforholdet

Mange af de problemer, der opstår i parforholdet, skyldes kommunikationsproblemer. Derfor kan det nogle gange være en fordel at snakke med en tredjepart i form af en parterapeut, coach eller andet, som kan hjælpe dig/jer på rette vej.

Ægteskabelige/kæreste problemer kan også godt opstå på grund af utroskab, som er roden til en masse smerte og skuffelse. Er man endt i den ulykkelige situation, at ens partner har været utro, kan det være svært finde ud af, hvad man skal gøre. Mange, der har haft en partner, der har været utro, reagerer med vrede (hvilket nok er helt naturligt og forståeligt), og ender med at vende den anden part ryggen. Ifølge eksperter kan dette dog være med til, at man aldrig får bearbejdet sorgen helt, og smerten og skuffelsen vil derfor hænge ved.

Derfor kan det nogle gange være en god ide at arbejde videre på et forhold, selvom der har været utroskab indblandet, eller få afsluttet forholdet på en “relativ” god måde, så man er sikker på, at partnerens utroskab ikke kommer til at ødelægge ens liv.

Derfor er det også en god ide at få fat i en parteraupeut eller anden ekspert, der har forstand på emnet og har de rette værkstøjer til, at man kan komme videre.

Kærlighed gennem blomster

Man kan også være heldig, at knas i forholdes i bund og grund bare skyldes, at konen eller mandentrænger til lidt ekstra omsorg. kærlighed og opmærksomhed. Vi har derfor også et par sider, der kan inspirere til en god gave til ham eller hende.

♥ Lokal psykoterapeut i Valby – Din-vej.nu

♥ Parterapi i Lyngby – Psykoterapeut-lyngby.dk

♥ Psykolog i Roskilde – Naervaer.net

Professionel hypnose – Nordsjælland – Spirituelterapi.dk

Utroskab.info

parterapi.info

♥  Tantrisk og par massage i Kbh – GoldenStarWellness.dk

♥ Psykolog i Nordsjælland – Psykolog Kjeldgaard

♥ Parterapi København – Bevidsthed.org

Psykolog i Helsingør – kjeldgaard-psykolog.dk