Lækker mad på Kiwis thai restaurant

Bor man i nærheden af Vanløse, bør man ikke snyde sig selv for at besøge Kiwis. En hyggelig thairestaurant på Jernbane Allé. Der var jeg i weekenden med mine kæreste og svigerfamilie, og det var bare en skøn oplevelse med dejlig thai mad fra det asiatiske køkken fra Kiwis thai restaurant.

Det var svigerfamilien, der havde inviteret os. Det gør de som regel en gang imellem, da det er den eneste grund til at vi har tid til at se dem, som de jo siger. Det passer nu ikke helt, men jeg må indrømme, at jeg godt kan lide tanken, om det er dem, der hiver fat i os, og at vi kommer ud af huset en gang imellem.

Det er ikke, fordi jeg ikke gider kokkere til dem, det gør jeg gerne, men det er nu dejligt at blive opvartet lidt. Så slipper man  for at tænke på at handle, lave mad og gøre rent. I stedet for kan jeg koncentrere mig om at nyde mine svigerforældres selskab. Og det er dejligt, for jeg holder så meget af dem. De har rejst så meget i verden, og jeg elsker at sidde og bare lytte til deres verdenshistorier. Min kæreste er formentlig lidt træt af de samme historier, fordi han formentlig har hørt dem flere gange. Men mig, der er så rejselysten, elsker at drømme mig lidt væk.

Nå men vi var på en hyggelig thai restaurant, og det var en skøn oplevelse. Personalet var venlige, og thai maden smagte virkelig kraftfuldt og lækkert. Der skal vi hen igen en anden gang. Nu bor vi heller ikke så frygtelig langt derfra, men mine svigerforældre kommer relativt langvejsfra. Nu da de har rejst så meget, er de klar på at smage alt muligt forskelligt, de ikke har smagt før, og det er skønt, for så bestiller vi alle mulige forskellige retter og deler dem.

I burde prøve det!

dreamstime_xl_22886151